Mileusnic - Skola Stranih Jezika Subotica

Mileusnić

Škola Stranih

Jezika

Subotica

024/546-714
064/24-70-994
skola.mileusnic@gmail.com
Ferenca Čakija 10.
24000, Subotica
Mileusnić - Škola Stranih Jezika Subotica - Facebook Stranica Mileusnić - Škola Stranih Jezika Subotica - Twitter Stranica Mileusnić - Škola Stranih Jezika Subotica - RSS Feed

Mileusnić - Škola Stranih Jezika

O Nama

Istorijat

Škola Mileusnić osnovana je 1996. godine sa idejom da nadarene učenike dodatno podučava stranim jezicima i omogući im da u toku školovanja usavrše govorni jezik u malim grupama i da steknu Međunarodne diplome kao potvrdu svog znanja.

Tokom godina broj učenika je rastao i trudom tima nastavnika dostigao je broj od 130 učenika. Danas našu školu pohađaju deca predškolskog uzrasta, učenici svih razreda osnovne škole, grupe srednjoškolaca i studenata koji se pripremaju za Međunarodne Cambridge ispite iz engleskog jezika ili Goethe sertifikate i ÖSD austrijske sertifikate iz nemačkog jezika. Takođe, veliko interesovanje je i odraslih polaznika za 3 i 4- meečne kurseve engleskog i nemačkog jezika, kao i kurseve koji se organizuju u firmama.

Ukoliko vam je potreban engleski ili nemački jezik za školu, posao, napredovanje u karijeri ili jednostavno želite da učite strane jezike, komunicirate sa svetom, da budete u toku sa svetskim dešavanjima, a pri tom steknete neku od internacionalnih diploma – javite nam se!

Mi podučavamo decu i odrasle stranim jezicima. Verujemo da se najbolji rezultati postižu učenjem u malim grupama, u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Naše metode podrazumevaju komunikaciju, jezičke igre, izradu projekata kroz multidisciplinarni pristup negujući pri tome pozitivnu atmosferu.

 

Naše Prostorije

Raspolažemo sa tri učionice opremljene savremenim audi-vizuelnim sredstvima. Praktikujemo rad u malim grupama jer upravo takav rad donosi najbolje rezultate. Nastavu engleskog jezika vodimo po programima i udžbenicima vodećih svetskih kuća Longman, Kembridž i Oksford, a u nastavi nemačkog jezika koristimo udžbenike izdavačkih kuća Hueber, Langenscheid i Klett.

 

 

 

  • Tifa Crvenkovic

    do kada je upis za engleski jezik za starije osobe i koja je cena po casu?

Facebook Stranica