Mileusnic - Skola Stranih Jezika Subotica

Mileusnić

Škola Stranih

Jezika

Subotica

024/546-714
064/24-70-994
skola.mileusnic@gmail.com
Ferenca Čakija 10.
24000, Subotica
Mileusnić - Škola Stranih Jezika Subotica - Facebook Stranica Mileusnić - Škola Stranih Jezika Subotica - Twitter Stranica Mileusnić - Škola Stranih Jezika Subotica - RSS Feed

Mileusnić - Škola Stranih Jezika

U toku su prijave za učenje engleskog i nemačkog jezika za sezonu 2016/2017

Mileusnic - Avatar siri

Mislimo da nije potrebno dodatno isticati potrebu za znanjem više jezika, posebno engleskog. Znanje stranog jezika omogućuje bolje i lakše pristupanje novim znanjima preko interneta kao i upoznavanje različitih kultura. Poznavanje više od jednog jezika otvara mnogobrojne opcije u zaposlenju i građenju buduće karijere, a deci je omogućen beskonačan edukativni i zabavan sadržaj.

Zato je ulaganje u znanje jezika – upravo ulaganje u budućnost!

Škola stranih jezika “Mileusnić” postoji već 20 godina. Zahvaljujući specifičnim metodana rada sa polaznicima uspela da edukuje više stotina dece i odraslih. U mirnom delu grada Suboticeu ugodnom ambijentu sa nekoliko opremljenih učionica u mogućnosti smo da se prostorno i vremenski uskladimo sa potrebama polaznika. Moguć je i poseban dogovor sa profesorima oko termina, kao i individualni časovi za brže učenje jezika. Kod nas možete da polažete i testove za dobijanje nekih od međunarodno priznatih sertifikata.

Upis je svakim radnim danom od 17-19 časova u prostorijama škole na adresi Ferenca Čakija 10 u Subotici. Za sve nedoumice, kao i za zakazivanje prvog časa pozovite broj telefona 064 247 0994. Dogovorićemo termin i grupu u zavisnosti od nivoa znanja polaznika.

Ukoliko Vam je potreban Engleski ili Nemački jezik za školu, posao, napredovanje u karijeri ili jednostavno želite da učite jezike, komunicirate sa svetom, budete u toku sa svetskim dešavanjima, a pri tom steknete neku od međunarodnih diploma JAVITE SE!

Facebook Stranica